Nieuws

Aankoopkeuring

Om het risico bij het kopen van een gebruikte motorfiets zo laag mogelijk te houden, kun je gebruik maken van onze aankoopkeuring. Bij deze keuring wordt de aangeboden motorfiets grondig onderzocht.

Je krijgt van ons een uitgebreid advies over het benodigde onderhoud en eventuele andere kosten of reparaties die bij deze motor op korte termijn aan de orde zijn.

Er wordt door Harley-Davidson opgeleide monteurs gekeken naar de staat van o.a.

  • Remmen, banden, lagers, vering, aandrijving, motorblok, bedieningselementen en elektronica.
  • Algemene controle op slijtagedelen en lekkages.
  • Registratiegeschiedenis.  
  • Eventuele schade en onderhoud word nagekeken.
  • Advies omtrent de vraagprijs van de aangeboden motorfiets.

Ook als je een gebruikte motor bij een onafhankelijke motorzaak of dealer wilt aanschaffen, kun je gebruik maken van onze aankoopkeuring.

Heeft de aangeboden motor periodiek onderhoud nodig of moet er op korte termijn iets gerepareerd worden, willen wij dit graag voor je uitvoeren.

Prijs van deze aankoopkeuring is € 86.75 incl. Btw

Een motorfietskeuring verdient zichzelf al snel terug. Met een keurrapport in de hand kun je beter onderhandelen over de prijs. Te verwachten reparaties, gebreken en staat van de motorfiets kun je immers mee laten wegen in jouw bod.

Aan deze keuring kunnen geen rechten worden ontleend, het betreft een momentopname. Het risico van de aankoop blijft te alle tijden bij de kopende partij.