Nieuws

VITESSE-AREND HERTOG

Big-Rivers sponsort Vitesse-arend Hertog

Big-Rivers Harley-Davidson is de nieuwe sponsor van Hertog. Het jonge en dynamische motorbedrijf uit Heteren heeft zich verbonden aan het clubsymbool van Vitesse. Met het sponsorschap komen niet alleen twee sterke merken samen. Harley-Davidson en Hertog delen samen hun Amerikaanse roots en kenmerken zich door een stoere, onverschrokken uitstraling.

 

Albert van der Steen, Dealer Principal van Big-Rivers Harley-Davidson: “Harley-Davidson staat voor vrijheid. Letterlijk willen wij de vrijheidsdroom van mensen vervullen. The American Eagle is van ontegenzeggelijk grote waarde voor ons merk. Hertog is een Amerikaanse zeearend. Deze samenwerking is dus een logische stap. Harley-Davidson is meer dan een motor, het is een lifestyle. Dat geven wij geïnteresseerde motorliefhebbers altijd mee. Ook Vitesse is meer dan alleen een voetbalclub. Daardoor kwam de samenwerking op een natuurlijke manier tot stand.”

 

Peter Gansler, commercieel directeur van Vitesse: “Beide partijen passen uitstekend bij elkaar. De stoere en avontuurlijke uitstraling is herkenbaar bij zowel Hertog als Big-Rivers Harley-Davidson. Hertog en Big-Rivers Harley-Davidson staan voor beweging en passie. Ik kijk uit naar de eerste vlucht van Hertog in ‘Harley-Davidson-stijl’.