H-D® Insurance Services

H-D® Insurance Services

Verlengde garantie voor nieuwe motorfietsen, garantie voor gebruikte motorfietsen.

 Harley-Davidson Warranty Services* biedt zowel verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen als een garantie voor gebruikte motorfietsen aan. In beide gevallen betreft het een garantie die, afgezien van slijtageonderdelen en onderdelen van andere fabrikanten, alle essentiële onderdelen van de motorfiets dekt.**

De verlengde zekerheid voor nieuwe motorfietsen kan voor een, twee of drie jaar worden afgesloten. Vraag de verlenging tijdens de looptijd van de originele fabrieksgarantie aan. Enige voorwaarde is dat er niet meer dan 30.000 km op de teller staat.

De garantie voor gebruikte motorfietsen is verkrijgbaar met een looptijd van een of twee jaar en wordt bij aankoop van de motorfiets gesloten. Aan deze garantie zijn enkele voorwaarden verbonden: je kocht de motorfiets bij een Harley-Davidson® dealer; de motorfiets is bij aankoop niet ouder dan 12 jaar en legde maximum 80.000 km af.

Doe je voordeel met de volgende prestaties:

  • Grondige controle van de motorfiets door de dealer
  • Uitgebreide dekking van eventuele reparatiekosten
  • Waardebehoud van jouw motorfiets
  • Geldig binnen heel Europa

Bij Big-Rivers Harley-Davidson lichten we je de producten graag uitvoerig toe. Bescherm de motorfiets van jouw dromen tegen onaangename verrassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!