The Bridge Chapter - Holland

The Bridge Chapter - Holland

The Bridge Chapter Holland

Even voorstellen

The Bridge Chapter Holland is opgericht in 1997 als erkend Harley Owners Group Chapter te Arnhem. Vanaf begin 2010 hebben wij onze uitvalsbasis bij Big-Rivers Harley-Davidson in Heteren.

Millions of miles of road await ...

Harley-Davidson vervult dromen van persoonlijke vrijheid. Harley-Davidson motorrijders komen uit elke generatie, alle facetten van het leven en alle uithoeken van de wereld. Het merk en ons Chapter zijn beide gebaseerd op deze filosofie ondanks alle verschillen, allen met dezelfde passie.
Ons Chapter bestaat uit Harley-Davidson enthousiastelingen in alle soorten en maten, die graag hun hobby delen met gelijkgestemden.

Activiteiten

Uiteraard organiseren we vele Ride-Outs. We onderscheiden daarbij Ride-Outs voor de leden van het Chapter, al dan niet voorzien van een andere activiteit zoals bijvoorbeeld kleiduivenschieten en de zogenaamde Open Ride-Outs, die we samen met onze sponsoring dealer organiseren en die dan onder meer gekoppeld zijn aan de Open House dagen van Big-Rivers Harley-Davidson.
In de zomermaanden hebben we ook een avond Ride-Out's; wat is er tenslotte mooier dan op een mooie zomeravond door onze prachtige omgeving te toeren op onze Harley’s!
Onze bijeenkomsten bij onze dealer zijn veelal voorzien van een thema waarbij je kunt denken aan presentaties over georganiseerde motorreizen door Harley-Davidson Authorized Touroperators, techniek, EHBO, GPS en Ride-Out Safety, maar het kan ook gewoon een gezellige avond of middag met een drankje, een hapje of soms een barbecue zijn. Uiteraard staat de gezelligheid voorop en wordt er vooral gepraat over onze mooie hobby.

Voor leden, door leden

Natuurlijk staan we altijd open voor nieuwe ideeën of initiatieven van leden. Het Chapter is immers voor de leden, door de leden ….
Als lid is het niet alleen meerijden bij een Ride-Out, maar ook actief deelnemen aan het Chapter. Veel leden doen dit al en dat kun jij ook doen. Bijvoorbeeld door een Roadcaptains training te volgen, waarbij je leert hoe je de groep rijders bij een Ride-Out kunt en mag begeleiden. Daarna kun je één van de routes of trips mee voorbereiden of begeleiden. Ook het organiseren van een andere activiteit, thema avond, excursie of anderszins wordt door leden opgepakt en ingevuld.
Heb je zin om je in te zetten voor het Chapter, dan wordt dat enorm gewaardeerd!

Bezoek aan internationale evenementen

Elk jaar worden er door wisselende groepen chapterleden verschillende internationale evenementen bezocht zoals de Benelux en European HOG Rally’s, maar ook de European Bike Week in Faak am See is een populaire bestemming. Heb je als lid zin om naar een internationaal evenement te gaan, dan kun je dat via onze Facebook pagina en de website laten weten en kan dat een leuk evenement voor een groep worden.

Lid worden?

Misschien ben je al eens mee geweest op een Ride-out of gewoon enthousiast geworden tijdens het bezoeken van deze website en wil je direct lid worden? Dat kan!
Ons Chapter is een officieel Harley Owners Group chapter en daarom is het lidmaatschap van de HOG een voorwaarde om lid van ons chapter te kunnen worden.
 
The Bridge Chapter kent 2 verschillende lidmaatschapsvormen:
- Full Membership, bedoeld voor zelf rijdende leden, gekoppeld aan een Full of Associate HOG Membership. Kosten : € 37,50 p/jr
- Sponsor Membership, speciaal in het leven geroepen voor de vaste duo's. Kosten € 20,00 p/jr

Lid worden van ons Chapter?

Gebruik de link en schrijf je in!

https://bridge-chapter.eu/contact/ 

Nog geen HOG lidmaatschap? Gebruik deze link om het H.O.G. lidmaatschap aan te vragen:

H.O.G. Membership

Voor meer informatie bezoek onze website:

http://bridge-chapter.nl/