Nieuws

De nieuwe Breakout!

De Breakout is terug

De Breakout keert terug in het gamma, met meer vermogen en een heldere nieuwe styling van zijn lange en ranke chopperprofiel. Het vermogen wordt geleverd door de Milwaukee-Eight 117 V-Twin motor, het toppunt van koppel en cilinderinhoud in een in de fabriek geïnstalleerde, productie Harley-Davidson-aandrijflijn.

Overige nieuwe features 2023 Harley-Davidson Breakout

  • Een 18.9-liter brandstoftank met daarop een low-profile chromen console die het profiel van de motorfiets verlengt en de actieradius vergroot.
  • Door een nieuwe stuurverhoger staat het gepolijste roestvrijstalen stuur 19 mm hoger dan bij het vorige model, voor een beter bereik van de bedieningselementen.
  • De achterspatbordsteunen, zijkappen, dempers, richtingaanwijzers, spiegels en de Heavy Breather-inlaat zijn verchroomd en de nieuwe 26-spaaks wielen van gegoten aluminium zijn afgewerkt in glanzend zwart met bewerkte details.

Het Harley-Davidson Softail chassis behoudt de klassieke hardtail-lijnen zonder in te boeten op moderne handling en rijeigenschappen. De Breakout is ontworpen om stijl en vermogen te combineren in een compromisloos pakket.